Mioki Lingerie  

What Katie Did L3007

corselet

home   MIOKI, jouw lingerie !  
maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Door de lage rug is dit glamour corselet het heel gemakkelijk aan te trekken. Het geeft je een zachte gladde lijn onder aansluitende kleding. Het corselet is gemaakt van een dubbele, sterk rekkende tule stof, wat je de gladde lijnen geeft en met niet rekkende zwart satijn, wat weer mooi corrigeert. De beha heeft een beugel, is gevoerd en de bovenrand van de cup is met een lief smal ruche afgewerkt. En om de kousen mooi recht te laten zitten, heeft het 6 metalen jarretels. Hoeveel meer glamour kan je uitstalen?
What Katie Did L3007 corselet
dit model is niet meer leverbaar


Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL