Mioki Lingerie  

What Katie Did L6001

Bullet BH

home   MIOKI, jouw lingerie !  
maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze witte Maitresse bullet bh van What Katie Did geeft je een onvergetelijke retro uitstraling. Draag de bh eens onder een overslag jurk of top en alles ziet er reuze vrolijk uit. Dit kan niet onopgemerkt blijven. De bh is gemaakt van satijn en is weinig rekkend. De cups met retro spiraal stiksel is niet rekkend en vormt je borst in een kogelvorm. De bh geeft door de niet rekkende cup, zoveel steun, dat je er ook heel goed in sporten kan. Ook dan ziet alles er gezelliger eruit, dan dat je platte borsten door de sport bh krijgt.
What Katie Did L6001 Bullet BH
dit model is niet meer leverbaar


Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL