Mioki Lingerie  

What Katie Did L6014

cone BH

home   MIOKI, jouw lingerie !  
maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze romantische Gwendoline cone bh met satijn en kant is onmisbaar voor retro liefhebbers. De bovenkant van de cup is licht perzik met opengewerkt zwart bloemenkant er overheen. De onderste cup helft is van zwart satijn met perzik stiksels die naar de punt toe gaan. Onder de arm heeft deze bh baleinen. De cone vorm is minder puntig van vorm dan dat de bullet cup is. Er zijn ook een bijpassende slip, jarretelgordel, panty slip verkrijgbaar om de set compleet te maken.
What Katie Did L6014 cone BH
What Katie Did L6014
cone BH
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 49.50 


Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL