Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle MP

jarretelle

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze zeer aparte jarretelgordel is gemaakt van 2 kleuren paars. Beide kleuren zijn van ander materiaal, 1 daarvan is een lurex draad waardoor de gordel een aparte glimmende gloed krijgt. Ook deze jarretelgordel heeft 6 verstelbare metalen jarretels van 19mm breed, daardoor zitten alle kousen altijd perfect. En de aan de achterzijde heeft het een 3 brede en 3 diepe verstelbare haak en oog sluiting, dit zorgt dat de pasvorm helemaal perfect is. Dit geeft dus veel comfort.
Belle MP jarretelle
Belle MP
jarretelle
verkrijgbaar in de kleuren:
paars
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 36.95   voor: € 11.95
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL