Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle NDBTP

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
De Belle NDBTP van Nylon Dreams is geïnspireerd door de Bondage thema en wordt daarom ook Bound to Please genoemd. Dit is een totaal andere jarretel gordel, dan we gewend zijn van Nylon Dreams en is dan ook van hoge kwaliteit met een WOW factor. Deze gordel heeft 6 jarretels met metalen clips en verstellers. Deze comfortabele gordel stretcht mee met elke beweging en het heeft een 9 haak en oog hoge achtersluiting en in 3 standen verstelbaar om het perfect passend te maken. De banden van deze gordel zijn elastisch met een lichte glans voor een prachtige look, dus zeer confortabel om te dragen. Samenstelling: 85% polyamide, 10% elastaan. 5% andere materialen.
Belle NDBTP jarretelgordel
Belle NDBTP
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 58.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL