Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle NDL10

gordeltje

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Romantisch witte jarretelgordel met een kanten transparante middenvoor pas is een echte topper, met tien prachtige verstelbare metalen jarretels van 19mm breed, zodat een kous met naad wel mooi recht moet blijven zitten. Voor een nog perfectere pasvorm zorgt de verstelbare drievoudige haakjessluiting aan de achterzijde. De kanten middenvoor pas is niet rekkend en de zijkant is gemaakt van nylon/lycra, wat zeer zacht aanvoelt.
Belle NDL10 gordeltje
Belle NDL10
gordeltje
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 48.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL