Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle NDL3-z

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze zwarte satijn glanzende NDL3-z jarretelgordel met 8 verstelbare metalen jarretels is gemaakt in Engeland door Nylon Dreams. Deze jarretelgordel draagt erg comfortabel, omdat het van soepel satijn stretch stof is gemaakt die zacht en glad aanvoelt. Voor nog meer comfort heeft deze gordel een verstelbare achter sluiting, zodat de gordel perfect passend gemaakt kan worden. Ook is deze jarretelgordel aan de onder rand afgewerkt met een schattig zachte sier randje. Deze zwarte jarretelgordel heeft 6 verstelbare metalen jarretels en is gemaakt van 85% polyamide, 10% elastaan en 5% andere stoffen.
Belle NDL3-z jarretelgordel
Belle NDL3-z
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 36.50 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL