Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle NDL53

lak jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Van Nylon Dreams is de Belle NDL53 rode lak jarretelgordel en die is erg comfortabel, omdat het is gemaakt van in 2 richtingen mee rekkende stretch PVC stof. De hoogwaardige glanzende coating op de stof geeft de jarretelgordel een mooie glans, die bijdraagt aan de hoge kwaliteit. Ook beschikt deze Belle NDL53 jarretelgordel over een in drie standen instelbare sluiting aan de achterkant, zodat je gordel perfect afgesteld kan worden, voor nog meer comfort. Ook zit er een mooie zwarte stretch sierrandje rond de onderkant van de gordel. Deze jarretelgordel heeft 6 verstelbare metalen jarretels en is gemaakt van 85% polychloride is PVC, 10% elastaan en 5% andere vezels.
Belle NDL53 lak jarretelgordel
Belle NDL53
lak jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 43.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL