Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle NDL60

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Van Nylon Dreams is deze mooie rode jarretel gordel Belle NDL60 met zwart bloemenkant op de rode middenvoor pas. Deze jarretelgordel heeft 6 zwarte verstelbare metalen jarretels, die ervoor zorgen dat je kousen mooi recht blijven zitten. De middenachter sluiting is in 3 standen verstelbaar, waardoor de gordel perfect passend gemaakt kan worden. Deze Belle NDL60 heeft een perfecte pasvorm, de satijnen stretch stof voelt heerlijk glad en zacht aan en is gemaakt in Engeland van 85% polyamide, 10% elastaan en 5% andere stoffen. De onderzijde van de jarretelgordel is mooi afgewerkt met een fijn zwart stretch randje.
Belle NDL60 jarretelgordel
Belle NDL60
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
rood-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.50 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL