Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Belle RKZ

gordeltje

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Van Nylon Dreams is deze mooie roze stretch satijnen jarretel gordel Belle RKZ met zwart bloemenkant op de roze middenvoor pas. Deze jarretelgordel heeft 6 zwarte prachtige verstelbare metalen jarretels van 19 mm breed, zodat je kous met naad wel mooi recht moet blijven zitten. De sluiting zit aan de achterkant en is verstelbaar in 3 breedtes, waardoor de gordel perfect passend gemaakt kan worden. Deze Belle RKZ jarretelgordel heeft een perfecte pasvorm, de stretch stof voelt heerlijk zacht en glad aan en is gemaakt in Engeland van 85% polyamide, 10% elastaan en 5% andere stoffen. Als klein detail de onderzijde van de jarretelgordel is afgewerkt met een fijn zwart zacht stretch sierrandje. Dit is een romantisch en elegante jarretelgordel en zeer comfortabel om te dragen.
Belle RKZ gordeltje
Belle RKZ
gordeltje
verkrijgbaar in de kleuren:
roze
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.50 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Belle is eigenlijk verleden tijd. Tegenwoordig heet dit merk Nylon Dreams. In onze lingerie winkel noemen we het gewoon nog Belle. Maakt verder niet uit, het is en blijft een top merk die de leukste lingerie maakt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL