Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 24022-z

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Berdita 24022-z jarretelgordel met 6 metalen verstelbare jarretels is zeer vrouwelijk en heeft prachtig zacht luxe gebloemd kant in de middenvoor en zijpassen. Deze zwarte jarretelles heeft midden achter een haak en ogen sluiting en is verstelbaar in 3 standen, om het perfect passend te maken. Deze zeer populaire jarretelgordel van geweldige kwaliteit is gemaakt van 80% polyamide, 20% elastaan.
Berdita 24022-z jarretelgordel
Berdita 24022-z
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 33.75 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL