Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Fraulein Annie SU6

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Glamour ten top met deze Falling In Love jarretelgordel van Fräulein Annie met baleinen. Daar moet je verliefd op worden. De baleinen en het niet rekkende satijn zorgen ervoor dat uw figuur prachtig uitkomt. De glans van het satijn gecombineerd met het fijne kant en aparte kleur combinatie maken dat dit een succes product is. De 4 jarretels zijn goud kleurig. De jarretelgordel heeft een verstelbare midden achtersluiting. Alleen handwas. Er is ook een bh en slip en taille slip bij verkrijgbaar.
Fraulein Annie SU6 jarretelgordel
Fraulein Annie SU6
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
bruin--zwart grijs-ivoor
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 45.95 
Fraulein Annie SU6 jarretelgordel bruin--zwartFraulein Annie SU6 jarretelgordel grijs-ivoor
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Als eerste in Nederland presenteert Mioki Lingerie de collectie van Fräulein Annie. Glamour lingerie die corrigerend, flatterend en stijlvol is. Zij weet dat geen vrouw hetzelfde is en maakt voor ieder figuur passende lingerie in een tijdloze stijl, voor alle leeftijden en in mooie kleuren combinaties.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL