Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 1357

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze Lacette step-in heeft een bloemen kanten gebreide jacquard motief en is sterk vormend en ondersteunend. Met exclusieve in gestikte contour banden, waardoor taille, heupen en billen mooi gevormd en gesteund worden. Het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik.
Rago Shapewear 1357 step-in
Rago Shapewear 1357
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
roze-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 53.95 
Lacette is gemaakt van jacquard gebreide kant met in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vormt. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. De lingerie van Rago is vaak een beetje in retro stijl. Maar wel gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm. Mooi, functioneel, met zorg gemaakt en altijd op voorraad.Voor deze lingerie worden de beste materialen gebruikt. Rago, synoniem aan kwaliteit en elegantie.De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL