Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Trinny & Susannah

Rago Shapette Power Net step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Comfortabele slank makende pull on step-in, het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik. Extra sterk vormend en ondersteunend door middel van de exclusieve contourbanden. En natuurlijk 6 metalen jarretels zodat je kousen mooi blijven zitten.
Rago Shapewear 1359 step-in
Rago Shapewear 1359
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
wit zwart huid
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 48.95 
Prachtige step-in van Rago Shapewear. Shapette Powernet gemaakt van nylon en Invista® Lycra®, 2 zijdig rekkend voor optimale bewegings vrijheid. De voor Rago typische contour banden geven op de juiste plaats vorming en steun.

De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL