Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 3184

pull-on jarretel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Rago Shapewear 3184 rode hoge jarretelgordel met 6 zwarte verstelbare metalen jarretels is licht corrigerend en maakt je mooi glad. Deze in stap hoge jarretelgordel is een kruising tussen een step-in en hoge jarretelgordel, doordat de hoge jarretelgordel, zowel aan de voor als aan de onder achterkant wat hoger uitgesneden is, waardoor de billen niet helemaal bedekt worden, wat ook wel girdlette wordt genoemd. Bij een step-in is dat wel het geval, de achterkant valt daar dan net over de billen. De rode stretch stof van deze gordel heeft een mooi satijn binding en rekt in vier richtingen, waardoor je niet in je beweging gehinderd wordt. De Amerikaanse Rago 3184 is gemaakt van 80% nylon en 20% elastaan en de licht glanzende stretchstof voelt heerlijk zacht en glad aan.
Rago Shapewear 3184 pull-on jarretel
Rago Shapewear 3184
pull-on jarretel
verkrijgbaar in de kleuren:
rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 41.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL