Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6101

taille slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze Rago Shapewear 6101 hoge taille slip uit de Shapette serie van Rago Shapewear is zeer sterk vormend en heeft een zijsluiting, waardoor het gemakkelijke aan en uit te trekken is. Doordat deze hoge taille slip flexibele baleinen heeft, zowel aan de voorzijde, als aan de zijkant, kan de slip niet naar beneden omrollen en blijft het mooi op zijn plaats zitten. Ook geven deze baleinen je mooi vorm en steun. De exclusieve in gestikte contourbanden, zorgen er voor dat de taille, heupen, rug en billen mooi gevormd en gesteund worden en het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik. Deze hoge taille slip Rago 6101 is voorzien van 4 afneembare jarretels en kan dus zowel met als zonder kousen gedragen worden. De Rago Shapewear 6101 wordt in Amerika gemaakt van 77% nylon en 23% elastaan.
Rago Shapewear 6101 taille slip
Rago Shapewear 6101
taille slip
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 60.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL