Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 72523

jarretel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Luxe zwart retro jarretelgordel die satijnachtig glad aan voelt en daardoor half glanzend is. Deze zwarte pull-on gordel heeft licht roze stiksels en licht roze strikjes boven iedere jarretel en een strikje middenvoor, wat een absoluut prachtig vijftiger jaren sfeer geeft. De gordel heeft 4 plastic jarretels, die getest zijn door Rago en goed gekeurd zijn.
Rago Shapewear 72523 jarretel
Rago Shapewear 72523
jarretel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-roze
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 43.50 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL