Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL003B

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze super leuke polka dot jarretelgordel geeft je een echt retro gevoel. De Revival Lingerie RL003B jarretelgordel is gemaakt van half doorschijnend zwart rekkend stof met gaas structuur en een middenvoor pas van zwart stretch stof met grote witte stippen erop geprint. De jarretelgordel heeft 6 metalen verstelbare jarretels en een verstelbare achter sluiting. Als leuk detail zit er middenvoor een snoezig satijnen strikje en is de onderrand van de gordel met een leuk kanten randje afgewerkt.Materiaal: 80% nylon en 20% elastaan
Revival Lingerie RL003B jarretelgordel
Revival Lingerie RL003B
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.50 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL