Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL004

hoge taille slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze RL004 hoge taille slip van Revival Lingerie is gemaakt in vintage stijl in Engeland. Doordat de medium corrigerende slip aan de binnenkant een onzichtbare buikpas heeft, wordt de buik extra ondersteund en mooi plat gemaakt, met als gevolg dat je een mooi gestroomlijnd silhouette krijgt. Als mooie afwerking zijn de naden met een mooie witte zigzag steek afgewerkt. De slip heeft aan de onderkant een haak en ogen sluiting, waardoor je gemakkelijk naar het toilet kan en tevens is het kruisje in 3 standen verstelbaar. De slip heeft 6 aanhaakbare en verstelbare metalen jarretels, waardoor de slip met jarretelkousen gedragen kan worden. Samenstelling: 80% nylon, 20% elastaan.
Revival Lingerie RL004 hoge taille slip
Revival Lingerie RL004
hoge taille slip
verkrijgbaar in de kleuren:
rood-wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 49.95 
Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL