Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL007

hoge taille step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Revival Lingerie RL007 hoge step-in is medium corrigerend en is van stretch stof met een mooie satijn glans gemaakt. Om een mooie platte buik te krijgen is er in de voorkant 2 gekruiste banden en buikdeel van dubbele stretch stof gemaakt, die met zwarte sierstiksel zijn afgewerkt. Dit zorgt er mede voor dat je een mooi glad silhouet krijgt. Voor de finishing Touch zit er middenvoor een lief satijnen strikje. Deze roze hoge step-in heeft 6 zwarte verstelbare jarretelbanden met metalen jarretels en is in Engeland gemaakt.Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastaan
Revival Lingerie RL007 hoge taille step-in
Revival Lingerie RL007
hoge taille step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
roze
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.95 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL