Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL024

corselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Dit beige corselet met zwart kant is een echte retro look topper. Dit Revival lingerie RL024 corselet heeft zwart kant over de midden voorpas en een prachtig zwart kanten padded bh en contrasterend zwarte stiksels. Dit corselet heeft 6 metalen verstelbare jarretels. Het is heel gemakkelijk om aan te trekken en doordat het zo soepel is draagt het ook heerlijk. Zo heerlijk dat het ook ’s nachts gedragen wordt. Doordat het corselet gemaakt is met een stretch satijnbinding, toont het beige als goudkleurig.Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastaan
Revival Lingerie RL024 corselet
Revival Lingerie RL024
corselet
verkrijgbaar in de kleuren:
beige-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 59.95 
Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL