Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L2054

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze Marlene jarretelgordel in 2 kleuren is gemaakt van licht zalm, dun organza met zwart satijn. Dit model komt uit de jaren vijftig en is geïnspireerd op de wel bekende Marlene Ditrich. De gordel heeft 4 metalen verstelbare jarretels en een midden achter sluiting. Er is ook een bijpassende bullet bh en slip verkrijgbaar om de set compleet te maken.
What Katie Did L2054 jarretelgordel
What Katie Did L2054
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-zalm
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 41.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL