Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L2080

slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Dit lieve kleine Gwendoline slipje van What Katie Did heeft een retro uitstraling, doordat de dunne stof in perzikkleur, door het zwarte kant schijnt. De zwarte satijnen zijkanten en de powermesh achterkant maken het geheel af. Er is ook een bijpassende torselet, cone bh en jarretelgordel verkrijgbaar om de set compleet te maken.
What Katie Did L2080 slip
What Katie Did L2080
slip
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 28.50   voor: € 19.95
Ons assortiment slips betaat eigenlijk uit 2 delen. Figuur corrigerende slips en pantybroekjes, oftewel shapewear. En slipjes en strings die bij BH's en gordeltjes horen zodat je een leuk lingerie setje kunt samen stellen.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL