Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L2121

pantyslip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Zwarte powermesh Maitresse Nouveau knicker heeft middenvoor een satijnen detail en is gemaakt door What Katie Did. De pantyslip is zo ontworpen, dat de slip op je natuurlijke taillelijn zit. Wanneer je dan een jarretelgordel onder deze slip draagt, dan komt de jarretelles niet boven je slip uit, met als gevolg dat je een prachtig glad silhouet hebt. Wat maakt deze slip nog meer Maitresse Nouveau? De slip is bij de benen wat hoger uitgesneden en de zijnaden zijn naar achteren verplaatst, waardoor de heupen mooi glad zijn en de slip een betere pasvorm over de billen heeft. Alle setjes van What Katie Did met zwart satijn erin, passen perfect bij deze pantyslip.
What Katie Did L2121 pantyslip
What Katie Did L2121
pantyslip
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 32.95 
Ons assortiment slips betaat eigenlijk uit 2 delen. Figuur corrigerende slips en pantybroekjes, oftewel shapewear. En slipjes en strings die bij BH's en gordeltjes horen zodat je een leuk lingerie setje kunt samen stellen.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL