Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L2141

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
What Katie Did heeft een diep rode stretch satijnen smalle jarretelgordel gemaakt met subtiele zwarte details, zoals het fijne zwarte randje rondom de gordel en een lief strikje midden voor. De bijpassende naam Satine Ruby is zeer toepasselijk. De gordel is midden achter verstelbaar en het heeft 6 verstelbare metalen jarretels. Om de set compleet te maken is er ook een slipje en bh bij verkrijgbaar.
What Katie Did L2141 jarretelgordel
What Katie Did L2141
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 43.95   voor: € 23.95
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL