Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L3025

torselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
What Katie Did L3025 Gwendoline torselet in retro stijl is strapless en vormt je taille geweldig. Het in gestikte elastiek in de taille is daar verantwoordelijk voor, maar ook de stalen spiraal baleinen, die geven het figuur vorm en steun. Door de baleinen is dit torselet met en zonder de 4 afneembare metalen jarretels te dragen. Om het gemakkelijk aan en uit te trekken zit er een haak en oog sluiting midden voor en wordt het geheel afgesloten met een schattig strikje aan de bovenkant. Het torselet wordt met dun licht zalm met er overheen prachtig zwart kant afgewisseld met de rekkend zwarte powermesh stof, die zorgt voor comfortabel dragen. Er is een bijpassende slipje L2080 of pantyslip L6058 verkrijgbaar.
What Katie Did L3025 torselet
What Katie Did L3025
torselet
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 89.95   voor: € 49.95
Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL