Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L6072

Curve Bullet BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze What Katie Did Maitresse curve heeft een verbeterde pasvorm voor de vollere borst. De zwart satijnen niet rekkende cup van de bullet bh geeft de borst de vorm van de vijftiger jaren en blijft 1 van de eenvoudigste manieren om het vijftiger jaren beeld te bewerkstelligen. Je borsten wijzen goed naar voren en het geeft je de iconische "sweater girl look". De bullet bh heeft spiraal stiksels op de cup, net zoals in de vijftiger jaren. Deze nieuwe Maitresse bullet bh heeft 'V' elastieken schouderbandjes en een open elastiek aan de achterkant, waardoor deze nieuwe Maitresse curve bh meer rek heeft dan eerdere Maitresse bullet bh.
What Katie Did L6072 Curve Bullet BH
What Katie Did L6072
Curve Bullet BH
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 45.95 
Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL