Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L6075

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze smalle retro jarretelgordel van What Katie Did heeft een zwart satijnen middenvoor pas, naast de voor pas zit aan beide zijden een diep donker rode organza inzet waar gevlochten zwarte linten overheen zitten, wat het erg speels maakt. De zij en achterkant is van powermesh stretchstof gemaakt, voor nog meer draagcomfort. De jarretelgordel is aan de achterzijde verstelbaar in 3 standen. Deze jarretelles heeft 6 verstelbare metalen jarretels, waardoor de kousen perfect op zijn plaats blijven zitten. Samenstelling: satijn: 100% polyester, powermesh: 88% polyamide, 12% elasthan.
What Katie Did L6075 jarretelgordel
What Katie Did L6075
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL