Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L6076

beugel BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
What Katie Did Satine Ruby is een steungevende beugel bh die ontworpen is in de glamour sfeer van de vijftiger jaren. De diep rode zachte stretch satijnen cup is aan de binnenkant bekleed met een dunne niet rekkende zwarte stof, waardoor de borst veel steun krijgt. Verder is de cup afgewerkt met een subtiel zwart randje rondom de cup en de bh heeft middenvoor een lief klein zwart strikje. Voor een comfortabele pasvorm is de achterkant gemaakt van zwart powermesh. Deze glamour bh heeft een mooie warme kleur, wat hem zo aantrekkelijk maakt. De bh is onzichtbaar onder je kleding. Er is een bijpassend slipje en jarretelgordel verkrijgbaar, wat de set compleet maakt.
What Katie Did L6076 beugel BH
What Katie Did L6076
beugel BH
verkrijgbaar in de kleuren:
rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 55.95   voor: € 29.95
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL