Mioki Lingerie  

What Katie Did Maitresse

Bullet BH

home   MIOKI, jouw lingerie !  
maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Prachtige retro satijnen "bullet" bh met zachte niet rekkende cups voorzien van authentieke spiraal stiksel. Uw borst vult de cup en zo ontstaat de kogel vorm net zoals het gemaakt werd in de jaren veertig en vijftig. Alle aandacht is zeker voor u met deze puntige borstvorm. De bh heeft lycra schouderbanden en is met een sluiting van twee haken breed en drie rijen ogen diep te verstellen.
What Katie Did Maitresse Bullet BH
dit model is niet meer leverbaar


Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL