Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did Marlene

Bullet BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
What Katie Did Marlene roze satijnen bullet bh met zachte niet rekkende cups zijn voorzien van authentieke spiraal stiksel. Je borst vult de cup op en zo ontstaat de kogel vorm, net zoals het gemaakt werd in de jaren veertig en vijftig. Deze roze Marlene bullet bh zonder beugel geeft je een onvergetelijke retro uitstraling. Draag de bh eens onder een overslag jurk of top en alles ziet er reuze vrolijk uit. Dit kan niet onopgemerkt blijven.
What Katie Did Marlene Bullet BH
What Katie Did Marlene
Bullet BH
verkrijgbaar in de kleuren:
roze-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.95 
Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL