Mioki Lingerie  

Mioki heeft het Webshop Keurmerk

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas

MIOKI voldoet in alle opzichten aan de wet kopen op afstand. Om voor onze klanten duidelijk te maken dat we hier aan voldoen hebben we een keurmerk aangevraagd en ook gekregen: Mioki Lingerie keurmerk

De bij dit Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Het wemelt van de keurmerken. De meeste zijn gewoon te koop, daar heb je als consument dus niet veel aan. Om het voor de consument allemaal wat duidelijker te maken heeft de overheid consuwijzer in het leven geroepen. Hier zijn alle door de overheid erkende keurmerken te vinden.

Het Webshop-Keurmerk geeft aan dat we ons eigen werk en onze klanten echt serieus nemen. Erkenning voor de wijze waarop wij zaken doen en daarmee een stukje vertrouwen bieden aan de consument.

Het belangrijkste is echter dat je als webwinkel of wat voor soort bedrijf dan ook je klanten serieus neemt. Dat je een goede prijs / kwaliteit verhouding levert. Dat je een goed antwoord geeft op vragen. Dat het winkelen leuk en probleemloos is. Kortom, dat je klanten tevreden zijn.

webshop keurmerk MIOKI
V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL